Top
Kasteel van vrijheid
Meedoen als een volwaardig bewoner van het paradijs
Periode: 6 februari - 16 maart 2020
Mijn inzicht: ik maak contact met mijn diepere behoeftes en manifesteer wat me werkelijk vervult

Mijn scheppingskracht: ik heb een vrije wil en gebruik mijn levenskracht om mijn grootste verlangens te realiseren
Tijdlus Manik (genezer) Tijdlus Ahau (heilige) Tijdlus Eb (ondernemer)

Het kasteel van vrijheid omvat 3 korte tijdlussen van 13 dagen. Hierboven is aangegeven om welke 3 bijbehorende tijdzegels het gaat. De thema's van deze tijdzegels vormen samen dus een overkoepelend verhaal.


KASTEEL van VRIJHEID
Als mens hebben we de mogelijkheid om ons leven naar eigen inzicht vorm te geven! Dit kan alleen als we onszelf vrijmaken van de beperkingen die we onszelf (laten) opleggen. Dit vraagt om een eigengereide houding! We moeten het onszelf gunnen om het lot in eigen hand te nemen. In deze tijdperiode mag je je aandacht richten op je hogere doel, schoonheid en harmonie. Kom in stilte bij jezelf en richt je intenties op je grootste verlangens. Het gaat nu om zuiverheid en verbeeldingskracht. Het universum zal je vervolgens begeleiden op de weg er naartoe, hoe ondoorgrondelijk deze meestal ook is!

Extra: voor wie bekend is met de 7 stralen (Alice A. Bailey, theosofie): tijdens het kasteel van vrijheid worden we gevoed door de robijn-rode straal. Je kunt je laten inspireren door de vrede en toewijding van Lady Nada.  


Navigeren binnen de triale Dreamspell kalender

Klik hier om naar het volgende kasteel te gaan (periode van 39 dagen).

Klik hier om terug te keren naar het vorige kasteel.
Klik hier om naar het overzicht van de 7 kastelen te gaan.