Top
  • Stap 1 Stap 1
  • Stap 2 Stap 2
  • Stap 3 Stap 3
  • Stap 4 Stap 4
Jouw resultaat: leef 10x sneller, 20x effectiever, 30x leuker!


Tijd is kostbaarder dan geld. Weet jij al hoe je jouw tijd optimaal kunt benutten? Ontdek in 4 stappen je mogelijkheden!

Workshops

TimeTools2113 organiseert geregeld workshops over tijdmanagement op basis van de triale Tzolkin. Er zijn workshops met verschillende thema's, zoals bijvoorbeeld 'tijdversnelling' of 'synchroniciteit en flow'. De workshops bieden altijd een combinatie van theorie en praktijk. Door verschillende workshops te volgen, krijg je een steeds completer beeld van tijdmanagement op basis van de Tzolkin. 

Elke workshop is geschikt voor kennismakers. We schenken veel aandacht aan de praktische stappen om de Tzolkin een plek te geven in jouw (professionele) leven. Na afloop kun je zelfstandig aan de slag met de handige tools die TimeTools2113 heeft ontwikkeld.

Klik hier voor meer informatie over de eerstkomende workshop.


Tools om te leren werken met de Tzolkin   

Hoe zorg je ervoor dat je de Tzolkin een plek geeft in je (professionele) leven? TimeTools2113 heeft 3 gereedschappen ontwikkeld die de Tzolkin heel toegankelijk maken:

- Tijdlusmelder
- Tijdnavigatieboek
- Tijdspiegel

Persoonlijk jaartraject (coaching)

Het persoonlijk coachingstraject van TimeTools 2113 duurt ongeveer een jaar. De focus ligt op het managen, herkennen en interpreteren van jouw levenspad aan de hand van de Tzolkin.

Klik hier voor meer informatie.