Top
TijdlusmelderWat is een tijdlusmelder?

Een 4D tijdlusmelder beschrijft de energie van een 13 daagse periode. Deze informatie is gebaseerd op de Triale Dreamspell kalender.

Hoe ziet een tijdlusmelder eruit?

De tijdlusmelder laat je elke 13 dagen weten wanneer er een nieuwe tijdlus is gestart. Je krijgt een e-mail bericht met daarin een beeld en omschrijving die je meeneemt naar de sfeer van de actuele tijdlus. Zo krijg je een idee van wat er de komende periode op je af komt en wat je kunt doen om in contact te blijven met je Groene Hart. De tekst is zo opgeschreven, dat deze jou helpt om optimaal af te stemmen op de beweging van tijd.

Hoe vaak krijg je de tijdlusmelder?

Je krijgt aan het begin van elke periode van 13 dagen een nieuwe e-mail met het thema van de komende tijdlus. Als je het advies niet langer wilt ontvangen, schrijf je je uit.

Wat kost de tijdlusmelder?

Het abonnement op de tijdlusmelder is gratis.

Waarom rekening houden met de tijdlussen?

De tijdlusmelder helpt je om af te stemmen op de trilling van de vierde dimensie. Het ondersteunt jou om volledig vanuit je Groene Hart te leven. Het advies heeft verschillende voordelen:

- je kunt bepalen of je meestroomt met de tijd
- je krijgt gevoel voor de energie van de 21 tijdzegels
- je stemt automatisch af op de vierde dimensie en versterkt flow in je leven
- je ontdekt hoe magisch de wereld in elkaar zit


Hoe werkt een tijdlusmelder?

Je laat het symbool en het thema van de tijdlus op je inwerken. Hierdoor stem je op een onbewust niveau af op de flow van de vierde dimensie. De informatie over het thema van de actuele tijdlus kun je gebruiken om te reflecteren op de gebeurtenissen die je meemaakt in deze periode. De beschrijvingen van het tijdzegel helpen je om snel door te dringen tot de diepere, vierdimensionale laag van je ervaring. Met dit inzicht krijg je meer grip op je leven en kun je gemakkelijker de keuzes van je hart maken. 
Aanvragen tijdlusmelder