Top
Tijdnavigatieboek


Laat toeval voor jou werken in plaats van andersom

 

Heb je ook dat je je te pletter werkt en de volgende dag ontdekt dat de hele planning in de prullenbak kan? Heb je het gevoel dat je te vaak achter de feiten aanloopt. Niet omdat je niet goed functioneert, maar simpelweg omdat de wereld om je heen zo dynamisch, ja zelfs chaotisch is? Ben je goed bezig, maar ben je pessimistisch over de mogelijkheden tot opschaling? Vraag je je af hoe de wereld georganiseerd moet worden om antwoorden te vinden op maatschappelijke uitdagingen en twijfel je hardop of het ooit goed komt met onze planeet?

 

En hoe zit het met jouw innerlijke stem? Luister je hier nog na? Of moet je toegeven dat de drukte van de werkvloer meer aandacht krijgt dan je intuïtie?

 

In het trainingsprogramma van TimeTools Serendipity leer je hoe je het heft in eigen handen kan houden, ook in situaties die we - ogenschijnlijk - niet kunnen beheersen en controleren. Je gaat jezelf verrassen en ontdekken dat ook jouw leven vol zit met belangwekkende 'toevalligheden'! 

Wat is serendipiteitsmanagement?

 

Stel je eens voor dat je relaxed en vol vertrouwen bouwt aan een betere toekomst. Je durft je te laten inspireren door mensen die zich inzetten voor een betere wereld. Je leeft vanuit hoop en verlangen. Je vertrouwt erop dat er voor elke situatie een oplossing is. Bij 'toeval' komen antwoorden naar jou toe in plaats van andersom. Je hoeft alleen op te letten!  

Je hoeft niet meer te piekeren over de juiste strategie. Je weet dat dit geen zin heeft en kunt daarom gewoon aan de slag gaan. De nieuwe leefwijze maakt dat je veel meer kunt genieten van wat je doet. Op anderen maak je een zelfverzekerde indruk. Je raakt immers niet meer in paniek. Je voelt je voortdurend op het juiste moment op de juiste plek!

 

Voor velen klinkt dit te mooi om waar te zijn, omdat ze nooit hebben geleerd hoe belangrijk toevalligheden zijn. Toch zijn er mensen – zoals jij – die ontspannen en zelfverzekerd in hun werk staan en zich durven laten verrassen door het onverwachte. Dus waarom jij niet?


Wat er bij jou verandert door de TT-SMS aanpak


Op de startworkshop ga je veel aspecten van de TT-SMS aanpak ervaren, zodat je weet wat de expert weekenden jou kunnen brengen.

Voor trainingen TimeTools Serendipity Na trainingen TimeTools Serendipity

Je beleeft je tweede pubertijd (midlife crisis):
 • Je dacht dat je de wereld begreep, maar nu vind je dat je er niets van bakt
 • Je voldoet aan de verwachtingen van de wereld, maar niet aan je EIGEN verwachtingen
 • Je hebt een gevoel van onbehagen, maar kunt dit niet benoemen
 • Je ervaart een innerlijke leegte en zoekt zingeving
 • Je hebt het gevoel dat je op jezelf bent aangewezen
 • Je houdt vast aan het bekende en vind het moeilijk om je te laten verrassen (soft gedoe)
 • Lichamelijke klachten (moeheid, burn-out)
 • Je weet niet wie jou uit deze situatie kan helpen

Je hebt jezelf opnieuw uitgevonden:

 • Je hebt een nieuwe, EIGEN visie op de wereld en ziet jouw bijdrage aan het grotere geheel
 • Je trekt je eigen plan in de volle overtuiging dat dit ertoe doet 
 • Je werkt met het serendipiteitskompas en blijft daardoor op de juiste koers
 • Je werkt doelbewust samen met het collectief en voelt je verbonden met de dynamische wereld om je heen
 • Je geniet van zaken die anders lopen dan je had gedacht, want je weet dat dit de belangrijkste momenten van de dag zijn
 • Je bruist van energie
 • Je weet dat de TT-SMS methode werkt en dat door toeval altijd oplossingen in je leven komen

Wat mag je tijdens de startworkshop verwachten?

 

Je krijgt veel praktische gereedschappen aangereikt die je helpen om op een andere manier met toeval om te gaan. Je leert hoe het serendipiteitskompas werkt en wat erbij komt kijken om dit een plek te geven in je (professionele) leven. Zoals elke dag vol toevalligheden zit, zal ook de startworkshop serendipiteit aantrekken. Je gaat zien hoe serendipiteit zich aandient en welke onverwachte sleutels deze middag (of avond) ook voor jou voor het oprapen liggen.

 

Het kan een grote schok zijn als je ineens gaat ontdekken dat toeval een vriend is in plaats van een vijand. Waarom heb je je hier zo tegen verzet in al die jaren? Het succes van het trainingsprogramma ligt in jouw persoonlijke ontwikkeling en de ambitie die jij koestert. Wil jij 10 keer meer impact? Lijkt het je heerlijk om 20 keer sneller te kunnen werken? En verlang je ernaar om 30 keer meer plezier te beleven aan wat je doet? Elke keer dat je deelneemt aan de startworkshop, zul je zien dat je nieuwe lagen kunt aanboren in serendipiteitsmanagement.

Beleef het samen! 

 

Hoe vaak gebeurt het niet dat je tijdens een cursus volop inspiratie opdoet, maar er niet in slaagt om dit een plek te geven in je eigen leven? Het blijkt cruciaal om je ervaring te kunnen delen met vrienden of collega's. Nodig daarom zoveel mogelijk bekenden uit om mee te gaan naar de startworkshop. Je geeft elkaar een duw een de rug.  Door de workshop voor een spotprijs aan te bieden, willen we voor jou en je vrienden de drempel laag houden om zelf te gaan ontdekken hoe belangrijk serendipiteitsmanagement kan zijn.

 

Bereid je voor op forse kortingen op TT-SMS programma!  

 

De startworkshop geeft een doorkijk naar de 3 expert weekenden van TimeTools Serendipity. Als je ervan overtuigd bent dat de TT-SMS aanpak cruciaal is voor jouw persoonlijke ontwikkeling op dit moment, dan is het aantrekkelijk om nu al een beeld te vormen van het vervolgprogramma. Op de startworkshop zelf bieden we namelijk zeer aantrekkelijke kortingen aan, die slechts 24 uur geldig zijn.

Wanneer en waar is de startworkshop?

Datum: zaterdagmiddag ... mei
Locatie: Zuidlaren

Datum: dinsdagavond ... mei
Locatie: Nieuwegein


AANMELDEN TIJDNAVIGATIE WEEKEND

Vul je naam in om je aan te melden.